Over DigiJes

Enthousiaste digitale duizendpoot

Jessie de Booij

DigiJes heb ik in 2020 opgericht vanuit een passie voor het opzetten van een goede online marketing basis en relevante content marketing. Ik help al sinds 2013 bedrijven met hun online zichtbaarheid en deed deze ervaring op in de bioscoopexploitatie, retail en veterinaire industrie.

Ik vertel graag met een grote glimlach en een enorme dosis enthousiasme alle ins en outs van het digitale marketing landschap en hoe je deze organisch (zonder betaalde advertenties) kunt inzetten om je bedrijf of merk digitaal op de kaart te zetten.

Digitale duizendpoot

Ik heb een decennia aan ervaring in verschillende online marketing kanalen, zoals content marketing, social media, e-mail en zoekmachine marketing en website optimalisatie. Met aanvullende vaardigheden in grafische vormgeving,  copywriting (ook in het Engels) en content creatie ben ik van alle markten thuis.  

Mijn passie is om de juiste kennis en vaardigheden over te brengen, waardoor de perfecte basis wordt gelegd waarmee je zelf aan de slag kan voor de groei van jouw bedrijf!

DigiJes over Jessie

Enthousiasme

De digitale wereld kan overweldigend zijn, maar met mijn enthousiasme zorg ik ervoor dat je geïnspireerd raakt en de kracht van online marketing leert kennen.

Structuur

Ik besteed veel aandacht aan overzicht en structuur zodat jouw bedrijf consistent online aanwezig is en daardoor meer zichtbaarheid krijgt bij de doelgroep.

Mensgericht

Ik verdiep mij graag in de doelgroep(en) en welke behoeftes, uitdagingen en pijnpunten ze hebben waarop je als bedrijf in kan spelen met relevante content.

Deskundig

Ongeacht de grootte of branche van je bedrijf, met mijn multidisciplinaire achtergrond en brede vaardigheden kan ik je altijd een stapje verder op de digitale weg brengen.

Duurzaam groeien

Lange termijn strategie

Voor online marketing geloof ik in lange termijn strategie zodat je duurzaam kan groeien en de betrokkenheid van klanten kan genereren én vasthouden. 

Voor mij staat hierin een goede online basis, consistente aanwezigheid met relevante content en interactie met de doelgroep centraal.

Met deze bouwstenen kan elk bedrijf duurzaam groeien!

Voor wie we werken:

Of je nu een freelancer, ondernemer, klein, middelgroot of groot bedrijf bent, ik help je graag schitteren!

Wil je digitaal schitteren?

Deze digitale duizendpoot staat met veel enthousiasme voor je klaar!

DigiJes Digital Content Marketing